Gumiáru gyártás, gumiáruk gyártása - Gumiarugyartas.hu

Termékeink

Beszállítóként számtalan sok gumiterméket gyártunk, igyekszem összefoglalni őket. A lenti termékek nincsenek raktáron, nem saját termékek, ezeket megrendelésre gyártottuk. Egyedi igényeket kiszolgálni csak úgy tudunk, ha szerszám készül és egyedileg a megrendelő igényére indítunk gyártást.Gumi formadarabok

Gumi formadarabok

A gumi formadarabokat gyártjuk préselt gumi alkatrészként. Gépeink mérete lehetővé teszi, hogy pár cm től egészen nagy (53 cm x 53 cm x48 cm) termékekig el tudjunk készíteni bármit. A  vulkanizálásnál fontos ismerni a felhasználási területet, Számtalan formát és színt elő tudunk állítani a vevői igényeknek megfelelően. Tudunk gyártani olajra vagy hőre érzéketlen gumi alkatrészeket, magas nyomásnak vagy UV megvilágításnak ellenálló termékeket és a sorkeménység tekintetében is széles a paletta (20-90 Sh) 

Fém-gumi termékek.

Fém-gumi termékek.

Rendkívül komoly alapanyagok léteznek már a fém-gumi kötések létrehozásához. A technológia annyira hatékony, hogy jól kivitelezett előkészítés, precíz gyártás és megfelelő anyagok használata esetén a fém-gumi kötés gyakorlatilag elpusztíthatatlan. Mindenesetre a kötés lényegesen erősebb lesz a guminál, tehát kizárt hogy ne a gumi szakadjon, hanem a kötés engedjen el. Természetesen a fém-gumi termékeknél sok a hibalehetőség, ezért érdemes olyan cégeket megbízni ilyen jellegű munkával, aki nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. Mi szerencsére elmondhatjuk magunkról hogy fennállásunk óta több ezer darab fém-gumi alkatrészt gyártottunk. És több ezer darab terméket is fel tudunk mutatni ahol még egyetlen minőségi reklamáció sem volt!

Speciális formagumik

Speciális formagumik

Ez a legszélesebb termékcsoport. Bármit elkészítünk amit a megrendelő megálmodik. Egyedi gumitömítések, egyedi gumiütközők,gumibabok, rezgés csillapítok széles köre,elektromosan szigetelt gumik, Olaj, hő és uv álló tulajdonságú, egyedi gépalkatrészek, lényegében csak a technológia szab határt.

Szilikongumi formadarabok

Szilikongumi formadarabok

A Szilikongumi formadarabok nagy rugalmasságú, jó víztaszító, és jól ellenáll hideg és meleg hőmérsékletnek, feszültségkülönbségnek. Alapvetően szervetlen polimer vegyület, mely egyedülálló  tulajdonságainak köszönhetően meghatározó anyag a  gumiiparban.

Legfontosabb  jellemzője a rendkívüli  hőállóság, melynek köszönhetően  igen  széles  hőmérséklet tartományban  képes  megtartani  alapvető  műszaki tulajdonságait. A szilikonból készült formadarabok kitűnő elektromos szigetelők, öregedésállóságuk szinte felülmúlhatatlan. Ellenállók  számos  vegyi  anyaggal  szemben. Mivel  áteresztik  az  UV fényt, időjárásállóságuk egyedülálló. Ennek köszönhetően  alkalmasak kültéri használatra. Használják a  gép- és járműiparban, a villamos- és műszeriparban, és elterjedt az építőiparban is.